fredag 10 september 2010

Björn Sundmans blogg 100910

Snabba puckar idag. Morgonen börjde med insikten att IT-enheten i kommunen planerar för en nyinstallation under nästa helg. De har hållt på med planeringen under ett halvår. Olyckligtvis så lägger man ombytet till valrörelsens sista dagar. Hela nätet är ur drift! När jag fick reda på det så kontaktade jag kommundirektören så att man skulle vara uppmärksam på att väldigt många politiker är i behov av att ha möjlighet att korrespondera på nätet.

Snabbt som ögat så blev det fart. Nu finns det tid för att anmäla om att man behöver tillgänglighet under de tre sista dagarna innan vallokalerna stänger. Ta kontakt med IT-enheten så hjälper dom till.

Direkt efter den här rivstarten så var det dags för flygbladsstund vid COOP FORUM i Täby. Veronica, Monica och jag tog ett pass. Gun Fjällström - en veteran var också på plats. Det kändes väldigt bra när folk kom och frågade om de fick ta en folder. Valvinden kändes i ryggen - även om vi stod i en av de blåaste kommunerna i landet. Folk är trevliga om man själv är det.

Nu är det snart för att ge sig iväg till valstugan. Vi hörs!

Trevlig helg