tisdag 10 augusti 2010

Björn Sundmans blogg 10 augusti 2010

När man kommer tillbaka till jobbet så händer många saker. En del tror man att de ska ske omedelbart och en del kan man vänta med. I går var en sådan dag. Jag skrev att du kunde lyssna till Sossarna direkt nu på lördag och höra våra idéer om hur vi ser på valet. Den sändningen kommer i valveckan. Fram till dess så finns det många sossar som kan berätta om vår politik i Sossarna Direkt. 103,7 och 100,6 är frekvensen på fm-bandet.

En trevligt tillställning nalkas snart. Det blir ett sommar tal av Mona Sahlin i Tantolunden nu på söndag. Här är programmet:

Söndagen den 15 augusti håller Mona Sahlin sitt årliga sommartal, denna gång i Tantolunden. Från klockan 12.00 bjuds det på aktiviteter för barn och musikunderhållning med bland andra Marit Bergman från scenen. Kl. 14.00 inleder Carin Jämtin och Thomas Bodström med tal och därefter kommer Mona Sahlin och håller det traditionella sommartalet. Avslutning sker runt kl. 15.00. Detta är ett utmärkt tillfälle att samla familj, vänner och arbetarrörelsen för att sätta igång valrörelsens slutspurt! Välkomna!

Mikael Damberg
Ordförande